UZ

Kupusići

OŠ "Vladimir Nazor"

Čepin

Učenička zadruga Kupusići najstarija je zadruga u Osječko-baranjskoj županiji. Osnovani smo 1958. godine i djelovali sve ove godine uz kraće pauze. U našoj školi u zadrugu je uključena većina učitelja. Volimo kroz rad pružiti učenicima mogućnost drugačijeg izražavanja, mogućnost da pokažu svoju kreativnost, a prije svega samopouzdanje.

Naša škola Vladimir Nazor nalazi se u Kalničkoj ulici broj 17. Škola zauzima površinu 3561 m2. Imamo i dvije područne škole, Briješće i Čepinski Martinci, koje su također uključene u rad. Predsjednica zadruge je Lana Barjamović, prof. njemačkog jezika, zamjenica Renata Viviora-Rous, dipl. učiteljica razredne nastave, a tajnica Monika Pavić, prof. biologije i kemije. Naša zadruga Kupusići ima sedam sekcija:

1. Povjesničari (voditeljica Blanka Polić i Ksenija Vračević)
2. Cvjećari (voditeljice Anita Cestar i Ivana Mihaljević)
3. Domaćinstvo (voditeljica Mirela Rudec)
4. Likovnjaci (voditeljiZdravko Jovanović i Suzana Tolić)
5. Kreativci (voditelji Zdenka Vinković i Zlatko Popić)
6. Eko (voditeljica Monika Pavić)
7. Kreativno-ekološka sekcija (voditeljica Renata Viviora-Rous)

Svake godine na sjednicama odlučujemo o temama i prijedlozima za poboljšanje našeg rada i želja djece. Prema dogovoru pravimo plan rada za svaku godinu. Neke od tema su: Otpad nije smećeZdrava hranaCvjetna bajkaBudimo eko… U radu surađujemo s roditeljima koji rado pomažu i dolaze na radionice. Surađujemo s Čepinskom knjižnicom u projektima i izložbama. Aktivni smo na raznim smotrama  i sajmovima u mjestu i okolici. Sudjelujemo na Županijskoj smotri učeničkih zadruga, manifestaciji Čepinski suncokretiBožićni sajam u Čepinu, humanitarno za župu u mjestu. Tri puta smo bili na državnoj smotri.


Učenička zadruga“Kupusići“
Osnovna Škola Vladimir Nazor
Kalnička 17, 31431 Čepin