Search
Close this search box.

Skup voditelja i suradnika Podržnice HUUZ-a Požeško-slavonske županije 2

U OŠ fra Kaje Adžića u Pleternici 17. rujna održan je sastanak voditelja i suradnika učeničkih zadruga Požeško–slavonske županije.

Na samome početku skupa, voditeljima i sudionicima sastanka prikazana je prezentacija i izvješće Voditeljice podružnice sa Sastanka za voditelje podružnica, članove Upravnog i Nadzornog odbora, održanog u Maruševcu od 22. do 24. lipnja, te prezentacija o radu podružnice tijekom 2017./ 2018. godine koja je prezentirana u Maruševcu.

Na sastanku je sudjelovalo 13 sudionika. Voditelji zadruga su raspravljali o kriteriju i načinu izbora pobjedničke zadruge s zaključkom da se kriteriji izbora trebaju promisliti i odlučiti na sljedećem sastanku, gdje će se iznijeti svi prijedlozi i mišljenja. Svakom voditelju zadruge Voditeljica podružnice Sanja Grbeš udijelila je plan rada podružnice za ovu školsku godinu te najavila skorašnju Međužupanijsku suradnju s Brodsko–posavskom županijom, koja će se održati 29. listopada. Na skupu su izabrani članovi Županijskog izbornog povjerenstva, redom: Sanja Grbeš (UZ Neven) kao predsjednica izbornog povjerenstva te članovi izbornog povjerenstva: Mirela Prskavac (UZ Prilika za sve), Anita Dujić (UZ Lipa) i Ljerka Tomić (UZ Banovac). Također, izabrana je i zamjenica voditeljice podružnice, Martina Hein iz učeničke zadruge Cucurbita). Skup je iskorišten i za kratak dogovor oko sudjelovanja na 30. smotri učeničkih zadruga RH i prijevoza na smotru, a svi voditelji donijeli su proizvode svojih zadruga s kojima će se predstavljati na državnoj Smotri. Nakon službenog dijela, svi sudionici su prisustvovali radionici Izrada cvijetnjaka od papira i cementa koju je vodila Biljana Bošnjak iz UZ Per Aspera ad Astra.