Search
Close this search box.

Stručni skup voditelja Podružnica HUUZ-a u Kraljevici

U Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici od 9. do 11. listopada održan je Stručni skup za voditelje Podružnica HUUZ-a.

U radu Stručnog skupa sudjelovalo je 16 voditelja podružnica, od ukupno 18. Skupu su prisustvoali i članovi Izvršnog i Nadzornog odbora HUUZ-a te gošća iz Ureda za prosvjetu, sport i tehničku kulturu Zagrebačke županije gđa. Darinka Balen.

Sudionici Skupa na odrediše su stigli u četvrtak u večernjim satima a tu je večer održana 8. sjednica Izvršnog i Nadzornog odbora HUUZ-a.

Sutradan tj. u petak  organiziran je odlazak u Rijeku u posjetu dvjema učeničkim zadrugama: UZ Učkarić – Centra za odgoj i obrazovanje i UZ Teslići, OŠ Nikola Tesla. Sudionici Skupa srdačno su dočekani i upoznati sa radom, uspjesima i problemima s kojima se susreću navedene zadruga.

Povratkom u NCTK u Kraljevicu nastavljeno je s popodnevnim radom tj. izvješćima voditelja podružnica o radu podružnica i učeničkih zadruga u njihovim županijama.

U subotu prije podne voditelji podružnica zajedno sa članovima Izvršnog i Nadzornog odbora raspravljali su o radu, promjenama i poboljšanjima kako bi podružnice još uspješnije pripremale županijske smotre i edukaciju voditelja učeničkih zadruga ununtar svojih županija.

Pri povratku u Zagreb  sudionici Skupa posjetili su Marijansko svetište i Gradinu na Trsatu .