Search
Close this search box.

Dobrodošli na novi web HUUZ-a!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo redizajniranu, poboljšanu web stranicu Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva, njen novi izgled i značajke.

 

S obzirom da stari web HUUZ-a više nije udovoljavao našim potrebama i zahtjevima, odlučili smo napraviti novu, modernu web stranicu u potpunosti prilagođenu za pružanje svih potrebnih informacija svim našim članicama. Naša ideja je bila redizajnirati postojeću web stranicu koja će biti jednostavna za navigaciju, s arhitekturom i mogućnostima u potpunosti prilagodljiva svim uređajima – od pametnih telefona, do prijenosnih i stolnih računala, tableta itd.

 

Čist i jednostavan dizajn, u funkciji brzog i jednostavnog pretraživanja, prilagođen multimedijskim sadržajima, s brzom tražilicom i dodanom podrškom i ostalih platformi na kojima smo prisutni – Facebook i Youtube – kao i mogućnost nadogradnje i s drugim internetskim servisima i platformama za koje će se u budućnosti ukazati potreba – pruža poboljšano iskustvo i puno jednostavnije pretraživanje u samo nekoliko klikova.

 

Do danas smo uspjeli prebaciti većinu sadržaja na novi web, ali zbog velike količine podataka i slika, prebacivanje još uvijek traje pa vas molimo za razumijevanje, trudit ćemo se u što kraćem roku prebaciti sve podatke. Također, ovom prilikom vas pozivamo da pogledate informacije o svojim zadrugama te ukoliko je došlo do nekih promjena ili trebate dopune postojećih informacija da nam pošaljete ispravke i/ili slike.

 

                                                                                                                                                                                                                                             Vaš HUUZ tim!